Планшет Blackview Tab 8E 3/32Gb
2,065,000 сум
Планшет Lenovo Tab M10 Plus 2/32 Gray
2,740,000 сум
Планшет Lenovo Tab M10 Plus FHD 4/64 WiFi Grey
3,190,000 сум